Paste cu sos si snitele la cuptor

de elena1988 in Pui, 19 Ian 2011 | 5249 vizualizari

 

Nu mai stiu de pe ce site am reteta, dar este foarte interesanta, sper sa va placa daca o incercati.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste penne
  • 1 conserva sos pentru paste
  • 1 bucata piept de pui
  • 2 bucati oua
  • 150 grame pesmet
  • 100 grame faina
  • 200 grame cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos si snitele la cuptor:

Preparare: pastele se fierb in apa cu sare, separat se fac snitelele , se taie pieptul de pui in fasii si se da prin faina ou si pesmet, se pune la prajit in uleiul incins, se scot pe un servetel, separat se rade cascavalul pe razatoarea mica, dupa ce pastele sau fiert se aseaza intr-o tava care a fost unsa cu ulei.

Se pune pastele care au fost amestecate cu sosul pentru paste, se pune snitelele unele langa altele si se presara cascaval deasupra din abundenta cat sa acopere pastele si snitelele si se da la cuptor pentru 15-20 de minute, se scot atunci cand cascavalul s-a topit.

TIPS-URI

1

eu am folosit 2 feluri de paste

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos si snitele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui în aluat de bere şi tagliatelle cu sos de smântână